17:29
Відкритий урок з предмету "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"

 

Викладачем Бибою Аліною був проведений відкритий урок на тему: "Технологія приготування дріжджового опарного тіста. Вимоги до якості".

Урок проводився для здобувачів освіти, які навчаються в групі №205 за спеціальністю "Кухар, офіціант".

Під час відкритого уроку викладач використовувала інтерактивні засоби навчання, зокрема, мозковий штурм та вправу "Коло ідей". Подача навчального матеріалу супроводжувалася авторською презентацією та відеорядом, які забезпечували ефективність сприйняття та засвоєння нового навчального матеріалу учасниками освітнього процесу. Із метою підвищення активізації розумової діяльності, спрямованої на закріплення нових знань, умінь і навичок, здобувачі освіти виконували інтерактивні вправи за допомогою онлайн-сервісу LearningApps.

Категорія: Навчально-методична робота | Переглядів: 39 | Додав: loafer2008 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: