12:21
Вчимося у професіоналів

 

Вчимося у професіоналів

12 листопада 2019 року в ПОЛТАВСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ЕКОНОМІКИ І ТОРГІВЛІ шеф кухар ресторану «Провінція» А. Павлов проводив майстер -клас під назвою «Барви осені» (мікс сезонних фруктів, поєднаний з ніжним м’ясом та субпродуктами).

В числі запрошених гостей були представники ВПУ ім. А. О. Чепіги, а саме старші  майстри Красноход Н. І, Бондарук Н. П. та майстер в/н Полов’ян М. В.

Анатолій Павлов в процесі продемонстрував прийоми приготування холодної страви, закуски та десерту з використанням дарів осені, розкрив секрети приготування різних фірмових соусів. Цікаво було дізнатися про новинку в обладнанні, незамінного помічника кухара – термомікс, що дозволяє скоротити час та трудоємкість приготування різноманітних страв.

Було весело, драйвово та пізнавально

Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 144 | Додав: loafer2008 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: