20:53
Слава Макаронам !!!

Слава Макаронам !!!

10 грудня 2019 року був проведений в міжатестаційний період відкритий урок на тему: « Технологія приготування страв із макаронних виробів» викладачем вищої категорії Кравцовою Людмилою Вікторівною з учнями групи 118, що навчаються за професією «Кухар» (3 розряд).  Метою уроку  було вивчити алгоритм приготування страв із макаронних виробів та уміння застосовувати отримані знання в практичній діяльності, виховувати відповідальне ставлення до професії  кухар.  На уроці використовувались різноманітні методи та  прийоми роботи, а саме складання алгоритмів, експрес – розминка « Знавець кулінарії», ерудит – вікторина « Країна  Макаронія», інтелектуальна гра « Я тобі, а ти мені», вправа « Мікрофон», індивідуальні виступи учнів частково- пошукового характеру. Під час уроку викладач використовував лекцію- діалог, словесно - репродуктивний метод, наочний , частково- пошуковий.

Висока активність учнів на уроці підтвердила ефективність впроваджених методів. Урок отримав схвальні відгуки колег.

Категорія: Навчально-методична робота | Переглядів: 249 | Додав: loafer2008 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: