11:18
Міжнародний фестиваль “Східний кулінарний Кубок Європи” у місті Брашов (Румунія)

1-4 червня 2017 р. з нагоди 10-річчя (2007-2017 рр.) Asociatia Culturala Euro Est Alternative відбувся  Міжнародний фестиваль  “Східний кулінарний Кубок Європи” у місті Брашов (Румунія).

Команда навчального закладу взяла участь у конкурсі у складі збірної команди ГС “Український кулінарний союз” за підтримки найбільшої професійної організації шеф-кухарів Румунії.

Метою діяльності Громадської спілки «Український кулінарний союз» (public association «Ukrainian culinary union») є консолідація та активізація зусиль практиків та освітян у справі розвитку кулінарної майстерності та ресторанного сервісу, підвищення професійних компетентностей, впровадження стандартів світового кулінарного мистецтва, інтеграції у світовий професійний простір та обмін інноваційним досвідом.

Участь у конкурсі брали представники Румунії, Росії, Сербії, Італії, Греції, України, Мальти, Тунісу, Південної Кореї, Сінгапуру, Німеччини, Македонії, Хорватії, Польщі, Данії, Швеції, Узбекистану, Ізраїлю, Туреччини, Кіпру, Канади, Єгипту, Угорщини, Іспанії, Португалії, Болгарії, Монтенерго.

Оцінювали роботу учасників професійне жюрі –  WACS і Евро Торк.

Захищати честь закладів професійно-технічної освіти Полтавського регіону випала конкурсанту, який представляв Державний професійно-технічний навчальний заклад «Полтавське вище професійне училище ім. А.О.Чепіги» - Старущенко Артем, учень групи ВХП – 17/16, у супроводі старшого майстра Заєць Наталії Валеріївни. Артем вже неодноразово перемагав у Всеукраїнських та  Міжнародних конкурсах із кулінарного мистецтва.

Конкурсант брав участь у наступних номінаціях:

Індивідуальний практичний клас. J2. Страви з птиці.

Індивідуальний практичний клас. J2. Страви з яловичини.

За результатами конкурсу Старущенко Артем був відзначений двома  срібними медалями у вищезазначених номінаціях. Переможця нагороджував Голова асоціації кулінарів Румунії.

 

Також протягом  2 – 3 червня 2017 року, у Дасія Холл пройшов ряд кулінарних демонстрацій і майстер-класів від видатних шеф-кухарів Європи, Азії, ACEEA Romania із рейтингом Мішлен.

Це масштабна подія для спеціалістів ресторанного господарства, які прагнуть збагачувати набутий досвід з кулінарного і кондитерського мистецтва.

Тож вітаємо Старущенка Артема і бажаємо подальших перемог!

Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 188 | Додав: loafer2008 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: