22:07
Майстер-клас по приготуванню здобних фігурних булочок

Майстер-клас по приготуванню здобних фігурних булочок

Ароматна випічка навряд чи когось залишить без уваги. Булочка – це самий смачний десерт, який можна приготувати як до звичайного столу, так і до святкового. Упевнені, кожна людина любить цю випічку з дитинства, а якщо ще красиво зліпити її, то такі вироби будуть набагато гарніше виглядати. Кілька оригінальних способів запропонувала майстер виробничого навчання Руденко Марія Дмитрівна на майстер-класі, який відбувся 18 грудня в кондитерській лабораторії. Вона навчала учнів готувати дріжджове тісто, розповідала про особливі інгредієнти, завдяки яким воно стає смачнішим, і показала, як гарно сформувати кожну майбутню солодку булочку або рогалик. Вироби презентувалися на виставці, а потім ними смакували усі бажаючі.

Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 236 | Додав: loafer2008 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: