15:45
КУЛЬТУРА СПОЖИВАННЯ ЇЖІ

Харчування є основою існування людини, а культура споживання їжі - однією з основних проблем людської культури. Методи приготування та споживання їжі відтворюють культурний рівень особистості. Саме з метою підвищення культури споживання їжі викладачем Коноваленко Оленою було проведено інтерактивне заняття на тему «Столовий етикет».

Під час заходу здобувачі освіти, які навчаються у групі №318, мали змогу на практиці повторити і закріпити знання щодо правил сервірування столу та користування столовими приборами при споживанні різних груп страв. Викладач наголисила на важливості культури поведінки за столом, адже дотримання правил столового етикету дозволяє справити позитивне враження на оточуючих.

Набуті практичні знання будуть корисними для здобувачів освіти, як у повсякденному житті, так і в процесі трудової діяльності. 

Категорія: Навчально-методична робота | Переглядів: 18 | Додав: loafer2008 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: