18:54
Кулінарний поєдинок

Проведення  відкритого виховного заходу «Кулінарного поєдинку»  в рамках декади методичних  комісій

Відкритий виховний захід «Кулінарний поєдинок»  в рамках декади методичних  комісій було проведено 19.12.2019 року майстром виробничого навчання Степановою Л. І. у вигляді конкурсу  між учнями групи 118.

Мета заходу:   виявити кращих із кращих кулінарів,  закріпити знання учнів одержані на уроках теоретичного навчання, розвивати уміння працювати в колективі,  сприяти розвитку зацікавленості у вибраній професії.

 В процесі заходу учасники захоплено змагалися в номінаціях: «Моя професія», «Ну – відгадай?», «Ерудит», «У світі цікавого»,  «Як ви думаєте?»  і інші та показали вміння працювати в команді, гарні знання технологічного процесу приготування їжі та знання кулінарної  характеристики сировини.

Кожний з учасників доводив свою майстерність, спритність, перевагу над суперником.

Таким чином учні змогли у процесі змагань повторити пройдений матеріал з уроків теоретичного циклу та виробничого навчання,  почерпнути для себе нові аспекти технологічного процесу.

За результатами змагання кулінарів перемогла «Дружба». Команди набрали однакову кількість  балів – 41.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 195 | Додав: loafer2008 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: