23:37
Кухар - це художник (теоретична частина) "Справа в рибі".

13 листопада відвідала кулінарний майстер-клас в Полтавському університеті економіки і торгівлі . Майстер-клас проводив бренд-шеф мережі ресторанів «Черноморка» Микола Люлько, дуже професійно і задорно  показав розробку скату, судака на філе , приготував паштет з печінки скату, смажив філе судака в маку і при цьому весело і щиро ділився кулінарними секретами та власним досвідом.  Дуже смакував паштет на тості з сальсою,  смажений судак з овочевим таліоліні. Багато цікавого, нового і майже незвичного, тому не пошкодувала, що відвідала такий захід у рамках святкування 45-річчю факультета ХТГРТБ!

Викладач, методист Галина Фіщук

Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 137 | Додав: loafer2008 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: