11:26
6-й Міжнародний конкурс ресторанних технологій «BestCookFest-2019».

З 22 по 24 жовтня 2019 року в ТВК «Сонячна Долина» (м. Чернівці, с. Бояни) пройшов 6-й Міжнародний конкурс ресторанних технологій «BestCookFest-2019».
Колектив ДПТНЗ «Полтавське вище професійне училище ім. А.О.Чепіги» представляли  учень групи 316 Шевченко Данило та майстер виробничого навчання Полов’ян Марина Володимирівна.
За підсумками міжнародного журі Шевченко Данило  у номінації "Індивідуальний практичний клас, категорія С. Страви з риби, гідробіонтів або їх поєднання (свіжа прісноводна або морська риба, гідробіонти) " здобув ІІ місце з врученням срібної медалі.

Полов’ян Марина Володимирівна у номінації "АРТ-КЛАС. D8. Художня робота з тіста" здобула І місце  і отримала золоту  медаль. Бажаємо успіхів нашим чемпіонам та нових звершень!

Категорія: Навчально-методична робота | Переглядів: 253 | Додав: loafer2008 | Рейтинг: 3.2/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: