Харчування є основою існування людини, а культура споживання їжі - однією з основних проблем людської культури. Методи приготування та споживання їжі відтворюють культурний рівень особистості. Саме з метою підвищення культури споживання їжі викладачем Коноваленко Оленою було проведено інтерактивне заняття на тему «Столовий етикет». ... Читать дальше »

Категорія: Навчально-методична робота | Переглядів: 18 | Додав: loafer2008 | Дата: 20.09.2021 | Коментарі (0)

18 вересня працівники та здобувачі освіти навчального закладу, разом із мільйонами людей із різних куточків світу, долучилися до проведення Всесвітнього дня прибирання.

Дана екологічна акція проводиться із метою формування культури чистоти і дбайливого ставлення до довкілля, поліпшення екологічної ситуації в Україні, а також спільного прагнення до кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору.

Бережімо наше довкілля! Усю­ди, на кожному кроці,  усі разом і кожний окремо, адже завтрашній день нашої планети буде таким, яким ми його зробимо сьогодні! ... Читать дальше »

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 13 | Додав: loafer2008 | Дата: 20.09.2021 | Коментарі (0)

18 вересня на території Корпусного саду відбувся обласний фестиваль професій "Профіленд", у якому брали участь здобувачі освіти та працівники ДПТНЗ "Полтавське ВПУ ім. А.О. Чепіги".

Даний фестиваль організовує комунальна установа "Обласний молодіжний центр" Полтавської обласної ради. Захід проводиться не вперше і участь у ньому вже стала традиційною для нашого навчального закладу. ... Читать дальше »

Переглядів: 12 | Додав: loafer2008 | Дата: 20.09.2021 | Коментарі (0)