МАЙСТЕР-КЛАС «ШОКОЛАДНИЙ БАНТ»

14 травня 2021  року було проведено майстер–клас для здобувачів освіти на тему : «Виготовлення прикрас з шоколаду: шоколадний бант» , який  провели   майстри виробничого навчання Н. Гвіздзжинська та К. Єльцова для учнів груп 118 і 216. Мета проведення заходу – підвищення  інтересу до кулінарії справи. ... Читать дальше »

Категорія: Навчально-методична робота | Переглядів: 84 | Додав: loafer2008 | Дата: 17.05.2021 | Коментарі (0)

КУЛІНАРНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС «ПРИГОТУВАННЯ МАФІНІВ»

12 травня 2021  року було проведено майстер –клас на тему : «Приготування мафінів з білковим заварним кремом» , який  провели   майстри виробничого навчання Н. Гвіздзжинська та К. Єльцова для учнів груп 118 і 216. ... Читать дальше »

Переглядів: 70 | Додав: loafer2008 | Дата: 17.05.2021 | Коментарі (0)

СЕКРЕТИ ЗДОБНОГО ТІСТА

12 травня 2021 року для учнів групи 105 майстром виробничого навчання Іриною Тарасенко було проведено захід на тему «Секрети здобного тіста».

 На початку заходу здобувачам освіти було запропоновано пригадати  теоретичний матеріал з теми «Приготування тіста та виробів з нього», а потім здійснено замішування здобного тіста, сформовані  та випечені вироби. ... Читать дальше »

Категорія: Навчально-методична робота | Переглядів: 39 | Додав: loafer2008 | Дата: 17.05.2021 | Коментарі (0)

ЗАХОДИ ТИЖНЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ

 

З 11 по 15 травня 2021 р. в навчальному закладі було проведено тиждень методичної комісії «Виробництва та обслуговування», яку очолює викладач Оксана Птиця.

ВІРТУАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ РЕСТОРАНАМИ ПОЛТАВИ

11 травня 2021 року майстром виробничого навчання Оленою Новіковою для учнів групи 112 дистанційно було проведено засідання гуртка на тему: «Огляд закладів ресторанного господарства м.Полтави». На відеоконференції були присутні  18 здобувачів освіти, які переглянули презентацію, присвячену ресторанам Полтави, активно обговорювали  отриману інформацію, доповнювали її своїми роздумами. Віртуальна екскурсія в подальшому стане в пригоді при виборі здобувачами освіти закладу для проходження виробничої практики. ... Читать дальше »

Категорія: Навчально-методична робота | Переглядів: 30 | Додав: loafer2008 | Дата: 17.05.2021 | Коментарі (0)