Сайт Полтавського ВПУ ім. А.О. Чепіги - Міжнародний конкурс юніорів

Мрії збуваються

Із 6 по 9 квітня 2011року за сприяння Асоціації кулінарів України на базі Київського національного торговельно-економічного університету проводився Міжнародний конкурс юніорів з кулінарного мистецтва і сервісу в Україні, за рекомендаціями Всесвітньої Асоціації Кулінарних Союзів. До участі у конкурсі були залучені понад двісті учасників із різних країн:Білорусії, Росії, України, Молдови, Узбекистану, Азербайджану.                                                                                                                                    

Захищати честь закладу професійно-технічної освіти випала конкурсантам,які представляли Державний професійно-технічний  навчальний заклад «Полтавське вище професійне училище ім. А.О.Чепіги» Булгакову Андрію Олександровичу та Кацай Юлії Вікторівні.


 Конкурс проходив у надзвичайно урочистій і піднесеній обстановці. Спостерігаючи за самими конкурсантами,можна було відмітити,що надмірна увага до кожного додавала їм більше оптимізму та впевненості у собі, адже кожен сподівався на перемогу. Завдання для конкурсантів були найрізноманітніші  і оригінальна страва, і сучасна кухня, оригінальна страва з гідро біонтів , карвінг з овочів та фруктів, етнічна основна страва таке ін.


  Всі види конкурсних зразків готувалися із застосуванням власного кухонного інвентарю, атрибутів оформлення, кухонного, фірмового посуду для приготування та презентації.

   Роботу учасників оцінювало журі, яке складалося з висококваліфікованих та незалежних експертів. Конкурсні зразки оцінювалися за критеріями, які рекомендовані Всесвітньою Асоціацією Кулінарних союзів.

    Не обійшли увагою і наших конкурсантів. Неабияку увагу було приділено Кацай Юлії Вікторівні, яка виступала в номінації «сервіс-клас».Конкурсантка почула від поважного журі багато схвальних слів , звичайно, добрих  порад.


   Карвінг з овочів та фруктів та етнічна основна страва «Баранина від Гоголя», яку презентував Андрій Булгаков, привернула увагу до себе вишуканістю та оригінальністю.

   І ось щаслива мить нагороди.

  Під бурхливі оплески та звуки фанфар один за одним виходять конкурсанти. Президент Асоціації кулінарів України Михайло Іванович Пересічний вітає усіх переможців.

Серце переповнювалося неприхованим хвилюванням і великою гордістю, коли в числі нагороджених,прозвучали імена Андрія Булгакова та Кацай Юлії.



За участь у Міжнародному конкурсі юніорів з кулінарного мистецтва і сервісу в Україні Дипломами Ш ступеня та бронзовими медалями нагороджений Булгаков Андрій Олександрович в номінації «Етнічна основна страва», Та «Карвінг з овочів та фруктів».

    За участь у Міжнародному конкурсі юніорів з кулінарного мистецтва і сервісу в Україні Дипломом Ш ступеня та бронзовою медаллю нагороджена Кацай Юлія в номінації «Сервіс –клас»

І ще наші переможці отримали сертифікати Київського Національного торговельно-економічного університету. Відповідно до наказу ректора А.А.Мозаракі та рішення приймальної комісії вони мають можливість укласти договір на підготовку за освітньо-кваліфікаційним рівнем» бакалавр» за пільговим розміром оплати за напрямом підготовки» Харчова технологія та інженерія», «Готельно-ресторанна справа».


   Своїй перемозі юніори, перш за все, завдячують педагогічному колективу навчального закладу, де знайшли підтримку, базове навчання, мудрі настанови. І глибоку повагу і вдячність нашому незмінному керівникові,цілеспрямованій людині, каталізатору, ідеалізатору інформаційних технологій у сфері навчання і виховання учнівської молоді директорові училища Корочанській Валентині Іванівні. Тож не дивно, що у колективі, який очолює, Відмінник народної освіти, лауреат премії ім.А.С.Макаренка, є талановиті та обдаровані працівники.

На цьому наші досягнення не завершені. Ми будемо робити все для здобуття нових професійних перемог і здійснення творчих задумів і мрій…

А мрії збуваються!...


 
 
 
 
Block title
 
Block content